error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor C. Maijers of een andere boekhouder voor je kan betekenen?

Om goede offertes te bekijken van boekhoud ondernemers in Sprang-Capelle laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor C. Maijers uit Sprang-Capelle? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor C. Maijers doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor C. Maijers is geopend op 01-01-1970 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 18126538. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor C. Maijers
  • Oudestraat 36, 5161TB, Sprang-Capelle
  • 0416 272865
Branche
Boekhouder
KVK
18126538
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1970
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders