error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor C. Lugthart of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan doen?

Om passende offertes te bekijken van accountants in de buurt van Leidschendam laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor C. Lugthart uit Leidschendam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor C. Lugthart neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor C. Lugthart is geopend op 01-03-1998 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 27170759. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor C. Lugthart
  • Koningin Wilhelminalaan 7, 2264BL, Leidschendam
  • 070-3271645
Branche
Boekhouder
KVK
27170759
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders