Administratiekantoor C. Lugthart is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van administratie experts in Leidschendam laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor C. Lugthart uit Leidschendam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor C. Lugthart doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor C. Lugthart is opgericht in 01-03-1998 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 27170759. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

De meeste administratiekantoren willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.