error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor C. J. van Vliet is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van administratie specialisten in de buurt van Wormerveer laat je jouw details achter in het formulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor C. J. van Vliet uit Wormerveer. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Administratiekantoor C. J. van Vliet kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele administratie kan je hier terecht.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor C. J. van Vliet is geopend op 06-03-1992 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het KVK-nummer: 35022719. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor C. J. van Vliet
  • Zaanstroom 72, 1521PN, Wormerveer
  • 043 4072385
Branche
Boekhouder
KVK
35022719
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
06-03-1992
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders