error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor C. Hendrikx Ilmer is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de buurt van Eindhoven.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor C. Hendrikx Ilmer uit Eindhoven. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor C. Hendrikx Ilmer doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor C. Hendrikx Ilmer bestaat al sinds 14-01-2010 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 17274432. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor C. Hendrikx Ilmer
  • Nabucco 13, 5629NS, Eindhoven
  • 06-52073537
Branche
Boekhouder
KVK
17274432
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
14-01-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders