Administratiekantoor C. Hendrikx is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de financiën.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de regio van Bergeijk.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor C. Hendrikx uit Bergeijk. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor C. Hendrikx kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor C. Hendrikx is opgericht in 01-09-1990 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het KVK-nummer: 17069269. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die het minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.