error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor C. de Korte is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Maassluis.

Meer weten over Administratiekantoor C. de Korte uit Maassluis? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor C. de Korte neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor C. de Korte is geopend op 02-01-2004 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 27263940. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor C. de Korte
  • Teerderij 18, 3142BS, Maassluis
  • 010 - 5910993
Branche
Boekhouder
KVK
27263940
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-01-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders