error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor BWM is een administratie expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van accountants in de regio van Purmerend.

Meer weten over Administratiekantoor BWM uit Purmerend? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor BWM kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor BWM is geopend op 21-06-2004 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 37112814. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze partners in staat een passende offerte uit te brengen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor BWM
  • Speulderbos 26, 1447TJ, Purmerend
  • 0299 779008
Branche
Boekhouder
KVK
37112814
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
21-06-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders