error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Busink is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van administratiekantoren in de omgeving van Lelystad.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Busink uit Lelystad. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Administratiekantoor Busink kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze andere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Busink is geopend op 01-02-1995 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 04047926. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Busink
  • Tjalk 24 84, 8232MC, Lelystad
  • 0320 281995
Branche
Boekhouder
KVK
04047926
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-1995
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders