error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor "Buroveen" is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van administratiekantoren in de buurt van Hekelingen.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor "Buroveen" uit Hekelingen. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor "Buroveen" neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor "Buroveen" bestaat al sinds 01-05-1989 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24180078. Tot slot zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Sommige accountants willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor "Buroveen"
  • Groede 22, 3209BL, Hekelingen
  • 0181 642654
  • www.buroveen.nl
  • info@buroveen.nl
Branche
Boekhouder
KVK
24180078
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-1989
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders