Administratiekantoor Buro Actie is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van accountants in de buurt van Sassenheim.

Meer weten over Administratiekantoor Buro Actie uit Sassenheim? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Buro Actie neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor Buro Actie bestaat al sinds 01-10-2013 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het KVK-nummer: 58934510. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

De meeste accountants willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.