error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Buitenhuis is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van administratiekantoren in de regio van Bergambacht.

Meer weten over Administratiekantoor Buitenhuis uit Bergambacht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Buitenhuis regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Buitenhuis is opgericht in 01-01-2015 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 64913708. Tot slot zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Buitenhuis
  • Henry Dunantstraat 31, 2861VD, Bergambacht
  • 0182 351995
Branche
Boekhouder
KVK
64913708
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders