error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Buitendijk & Buitendijk of een soortgelijke administrateur voor jouw zaak kan betekenen?

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van administratie bedrijven in de buurt van Bergschenhoek laat jij jouw details achter in het formulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Buitendijk & Buitendijk uit Bergschenhoek. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Buitendijk & Buitendijk kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Buitendijk & Buitendijk is opgericht in 24-03-1984 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 24152173. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende offerte uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Buitendijk & Buitendijk
  • Maria Enzersdorflaan 15, 2661KN, Bergschenhoek
  • #N/A
Branche
Boekhouder
KVK
24152173
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
24-03-1984
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders