error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Buijs is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van administratie experts in de regio van Emmen laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Buijs uit Emmen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Buijs doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze andere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Buijs bestaat al sinds 21-02-2008 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 01127550. Daarnaast zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Vele accountants willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Buijs
  • Duivenveld 16, 7827NA, Emmen
  • 0591 632894
Branche
Boekhouder
KVK
01127550
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
21-02-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders