Administratiekantoor Buijs is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om passende offertes te bekijken van administratie experts in Emmen laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Buijs uit Emmen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Buijs neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Buijs is opgericht in 21-02-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 01127550. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

De meeste boekhouders willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze partners in staat een juiste offerte op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan een jaar uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.