Administratiekantoor Buijs is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van bedrijven in de omgeving van Alkmaar.

Meer weten over Administratiekantoor Buijs uit Alkmaar? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Buijs kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over dit administratiekantoor

Administratiekantoor Buijs bestaat al sinds 01-03-1996 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 37134834. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.