error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Buijs of een soortgelijke accountant voor jouw kan doen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud experts in de regio van Alkmaar laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Buijs uit Alkmaar? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Buijs kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Buijs bestaat al sinds 01-03-1996 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het KVK-nummer: 37134834. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Wel we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

De meeste accountants willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Buijs
  • Verdronkenoord 34, 1811BE, Alkmaar
  • 072 5118403
  • www.bel072.nl
  • jw.buijs@xs4all.nl
Branche
Boekhouder
KVK
37134834
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-03-1996
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders