Administratiekantoor Bru-netto is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van administratie experts in de buurt van Lisse laat je jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Bru-netto uit Lisse? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Bru-netto kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze andere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Bru-netto is opgericht in 21-04-2017 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 68580665. Ook zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je keuze.

De meeste boekhouders willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.