error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Brokken of een soortgelijke accountant voor jouw kan doen?

Om goede offertes in te zien van administratie bedrijven in de omgeving van Waalwijk laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Brokken uit Waalwijk? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Brokken regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige administratie zit je hier goed.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Brokken is geopend op 01-01-2010 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het KVK-nummer: 51241935. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Brokken
  • Peter Benoitpark 7, 5144XD, Waalwijk
  • 0416 337384
Branche
Boekhouder
KVK
51241935
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders