error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Brinksma is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud specialistes in Langweer laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Brinksma uit Langweer. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Brinksma kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Brinksma is geopend op 01-06-1976 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 53881214. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze partners in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Brinksma
  • Brédyk 9, 8525EP Langweer
Branche
Boekhouder
KVK
53881214
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-1976
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders