error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Brefin of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Om op maat gemaakte offertes in te zien van administratie specialisten in de regio van Breda laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor Brefin uit Breda. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Administratiekantoor Brefin kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Brefin bestaat al sinds 01-03-1991 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 58885498. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Brefin
  • Prins Hendrikstraat 75, 4835PL, Breda
  • 076 5614986
Branche
Boekhouder
KVK
58885498
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-1991
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders