error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Breedeveld is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van bedrijven in de regio van Leiden.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Breedeveld uit Leiden. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Breedeveld regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Breedeveld is geopend op 01-09-1976 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het KVK-nummer: 28031550. Ook zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Breedeveld
  • Opaalstraat 184, 2332TN, Leiden
  • 071 5723640
Branche
Boekhouder
KVK
28031550
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-1976
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders