error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Brandsen is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van bedrijven in de regio van Vlaardingen.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Brandsen uit Vlaardingen. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Brandsen kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor Brandsen is geopend op 01-09-1986 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 27116226. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Brandsen
  • Havenstraat 59b, 3131BD, Vlaardingen
  • jos@hoekbrandsen.nl
Branche
Boekhouder
KVK
27116226
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-1986
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders