error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Bours of een vergelijkbare accountant voor jouw kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van accountants in de buurt van Tegelen.

Meer weten over Administratiekantoor Bours uit Tegelen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Bours doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze verschillende specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Bours bestaat al sinds 01-01-2002 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het KVK-nummer: 14109326. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Bours
  • Knoopkruid 3, 5931SL, Tegelen
  • 077 3543451
  • matje42@hotmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
14109326
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2002
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders