error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Bouma of een soortgelijke accountant voor jouw kan betekenen?

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bedrijven in de regio van Assen.

Meer weten over Administratiekantoor Bouma uit Assen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Bouma doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Over deze accountant

Administratiekantoor Bouma bestaat al sinds 18-09-2006 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 04083171. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

De meeste boekhouders willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Bouma
Branche
Boekhouder
KVK
4083171
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
18-09-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders