Administratiekantoor Bouma is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de buurt van Assen.

Meer weten over Administratiekantoor Bouma uit Assen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Bouma neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale administratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor Bouma is geopend op 18-09-2006 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 4083171. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een juiste offerte voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.