error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Boudewijns is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van administratiekantoren in de buurt van Oosterhout.

Meer weten over Administratiekantoor Boudewijns uit Oosterhout? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Boudewijns regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Boudewijns bestaat al sinds 01-01-1979 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 20038094. Daarnaast vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor het administratiekantoor die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuze.

De meeste boekhouders willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een juiste offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Boudewijns
  • Mercurius 9, 4907CD, Oosterhout
  • 0162 433021
Branche
Boekhouder
KVK
20038094
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1979
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders