error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Boteca is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de administratie.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van administratie bedrijven in de regio van Pijnacker laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Boteca uit Pijnacker? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Boteca kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Boteca bestaat al sinds 01-11-2008 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 27328815. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

De meeste accountants willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Boteca
  • Lookhof 14, 2661TW, Pijnacker
  • 010 5218482
Branche
Boekhouder
KVK
27328815
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders