error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Bosma is een administratie specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Om passende prijsvoorstellen in te zien van accountancy kantoren in de omgeving van Noordwolde laat je jouw wensen achter in het formulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Bosma uit Noordwolde. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Bosma neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Bosma is geopend op 01-01-1994 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het KVK-nummer: 01068593. Tot slot zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Vele administratiekantoren willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Bosma
  • Dr.Mulderstraat 12, 8391HR, Noordwolde
  • 0561 433050
Branche
Boekhouder
KVK
01068593
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-1994
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders