Ontdekken wat Administratiekantoor Borst of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van accountancy kantoren in Alphen aan den Rijn laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Borst uit Alphen aan den Rijn. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Borst kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete boekhouding ben je aan het juiste adres.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor Borst is opgericht in 15-06-2000 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 28088183. Ook vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Sommige boekhouders willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een juiste offerte uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.