error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Boonen & De Ruiter is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om passende offertes te bekijken van boekhoud ondernemers in de omgeving van Purmerend laat je jouw wensen achter in het formulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Boonen & De Ruiter uit Purmerend. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Boonen & De Ruiter neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Boonen & De Ruiter is opgericht in 01-08-1972 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het KVK-nummer: 36002916. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

De meeste accountants willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Boonen & De Ruiter
  • Zonnelaan 6, 1443AE, Purmerend
  • 0299-430055
Branche
Boekhouder
KVK
36002916
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-1972
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders