Administratiekantoor Boomsma is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van boekhouders in de buurt van Rotterdam.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Boomsma bestaat al sinds 22-08-2013 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 58596003. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Boomsma uit Rotterdam. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Boomsma neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.