error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Boomsma of een andere administrateur voor jouw zaak kan doen?

Om passende prijsvoorstellen in te zien van boekhoud ondernemers in Breda laat je jouw informatie achter in het formulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor Boomsma uit Breda. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Boomsma kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Boomsma is opgericht in 01-01-1988 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het KVK-nummer: 20054893. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere aspecten mee in je beoordeling.

De meeste accountants willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Boomsma
  • Weldamstraat 10, 4834JH, Breda
  • 076 5611437
Branche
Boekhouder
KVK
20054893
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1988
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders