error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Boomsma of een soortgelijke administrateur voor je kan doen?

Om voor jou geschikte offertes in te zien van administratie experts in de regio van Breda laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Vele boekhouders willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Boomsma is geopend op 01-01-1988 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 20054893. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Meer weten over Administratiekantoor Boomsma uit Breda? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Boomsma neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Administratiekantoor Boomsma
  • Weldamstraat 10, 4834JH Breda
  • 076 5611437
Branche
Boekhouder
KVK
20054893
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1988
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders