error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Booking4U of een soortgelijke boekhouder voor je kan doen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van accountants in Katwijk laat je jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Booking4U uit Katwijk? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Administratiekantoor Booking4U kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Booking4U is opgericht in 01-07-2007 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 28117471. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Booking4U
  • Mr. C. Fockstraat 19, 2225TM, Katwijk
  • 071 4014634
Branche
Boekhouder
KVK
28117471
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders