error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Bonestroo is een administratie expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van administratie specialisten in de regio van Vlissingen laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Bonestroo uit Vlissingen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Bonestroo neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor Bonestroo is opgericht in 01-02-2014 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 59815922. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw keuze.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Bonestroo
  • Van de Spiegelstraat 55, 4381VC, Vlissingen
  • 06-14185080
Branche
Boekhouder
KVK
59815922
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders