Meer informatie over wat Administratiekantoor Bokma of een vergelijkbare administrateur voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Zwaagwesteinde.

Meer weten over Administratiekantoor Bokma uit Zwaagwesteinde? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Bokma neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Over deze accountant

Administratiekantoor Bokma is geopend op 01-02-2002 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 01095251. Tot slot vind je hier andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Vele boekhouders willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze partners een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.