error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Bokma of een vergelijkbare boekhouder voor je kan doen?

Om passende offertes in te zien van accountants in de omgeving van Zwaagwesteinde laat jij jouw details achter in het formulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Bokma uit Zwaagwesteinde. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor Bokma kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze andere expertises zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Bokma is opgericht in 01-02-2002 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 01095251. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Bokma
Branche
Boekhouder
KVK
01095251
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders