error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Bok of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van boekhouders in de buurt van Beek.

Meer weten over Administratiekantoor Bok uit Beek? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor Bok kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Bok is opgericht in 04-01-1982 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 14034030. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Bok
  • Wesselinusstraat 7, 6191SM, Beek
  • 046 4374930
Branche
Boekhouder
KVK
14034030
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
04-01-1982
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders