Administratiekantoor Boerlijst is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de buurt van Amsterdam.

Meer over dit accountancykantoor

Administratiekantoor Boerlijst bestaat al sinds 07-09-2005 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het KVK-nummer: 34232683. Tot slot vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Boerlijst uit Amsterdam. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Boerlijst regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

De meeste boekhouders willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.