error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Boerlijst of een soortgelijke administrateur voor je kan doen?

Om voor jou geschikte offertes in te zien van administratie bedrijven in de regio van Amsterdam laat jij jouw details achter in het formulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Boerlijst uit Amsterdam. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Boerlijst kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Boerlijst bestaat al sinds 07-09-2005 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het KVK-nummer: 34232683. Daarnaast vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Sommige boekhouders willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Boerlijst
  • Wervershoofstraat 29, 1023XG, Amsterdam
  • 06-30305204
Branche
Boekhouder
KVK
34232683
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
07-09-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders