error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor BoekMark of een andere administrateur voor je kan doen?

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud ondernemers in de omgeving van Almere laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor BoekMark uit Almere. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratiekantoor BoekMark kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige boekhouding kan je hier terecht.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor BoekMark is opgericht in 01-03-2017 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 68251858. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

De meeste boekhouders willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor BoekMark
  • Magneetveld 9, 1359JA, Almere
  • #N/A
Branche
Boekhouder
KVK
68251858
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders