error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor B.M.M. Snel is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de administratie.

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van administratie specialisten in Maastricht laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor B.M.M. Snel uit Maastricht. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor B.M.M. Snel kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze andere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor B.M.M. Snel is geopend op 01-09-1970 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 14616573. Daarnaast vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Wel we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor B.M.M. Snel
  • Einsteinstraat 22, 6227BX, Maastricht
  • 043 3615915
  • ber.snel01@home.nl
Branche
Boekhouder
KVK
14616573
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-1970
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders