error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor BMBA is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van bedrijven in de regio van Roosendaal.

Meer weten over Administratiekantoor BMBA uit Roosendaal? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor BMBA neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor BMBA bestaat al sinds 01-01-2006 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 20123185. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

De meeste accountants willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een passende offerte uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor BMBA
  • Thorbeckelaan 46, 4708LX, Roosendaal
  • 0165 541811
Branche
Boekhouder
KVK
20123185
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders