error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor B.M. Cooyman is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van administratiekantoren in de omgeving van Haastrecht.

Meer weten over Administratiekantoor B.M. Cooyman uit Haastrecht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor B.M. Cooyman doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale administratie ben je aan het juiste adres.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor B.M. Cooyman bestaat al sinds 01-10-1999 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het KVK-nummer: 24296645. Ook zie je hier andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Vele boekhouders willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor B.M. Cooyman
  • Steinsedijk 13, 2851LA, Haastrecht
  • 010 4140332
Branche
Boekhouder
KVK
24296645
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-1999
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders