error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor "BM" is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de administratie.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van accountancy kantoren in de buurt van Rijswijk laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor "BM" uit Rijswijk? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor "BM" kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor "BM" bestaat al sinds 04-11-1996 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 27162006. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen twaalf maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor "BM"
  • Volmerlaan 11, 2288GD, Rijswijk
  • 070 3310244
  • info@bm-administratie.nl
Branche
Boekhouder
KVK
27162006
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
04-11-1996
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders