Administratiekantoor "BM" is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de omgeving van Rijswijk.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor "BM" uit Rijswijk. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor "BM" regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor "BM" is opgericht in 04-11-1996 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 27162006. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je beoordeling.

De meeste accountants willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.