error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Bluhm is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van administratie experts in de omgeving van Drieborg laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Bluhm uit Drieborg. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Administratiekantoor Bluhm kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Bluhm is opgericht in 01-01-2005 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 02088182. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die minst goedkoop is. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze accountants in staat een passende offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Bluhm
  • Oudedijk 48, 9688RX, Drieborg
  • 0597 521366
Branche
Boekhouder
KVK
02088182
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2005
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders