error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Blom is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de regio van Reeuwijk.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Blom uit Reeuwijk. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Blom neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Blom is geopend op 01-11-1984 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het KVK-nummer: 29027781. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Blom
  • Miereakker 62, 2811BB, Reeuwijk
  • 0182 394252
  • adm.blom@tele2.nl
Branche
Boekhouder
KVK
29027781
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-1984
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders