Administratiekantoor Blom is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van accountants in de omgeving van Heerhugowaard.

Informatie over dit administratiekantoor

Administratiekantoor Blom is opgericht in 01-11-1977 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 37072182. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Meer weten over Administratiekantoor Blom uit Heerhugowaard? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Blom doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.