error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Blom of een soortgelijke boekhouder voor je kan doen?

Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Heerhugowaard.

Meer weten over Administratiekantoor Blom uit Heerhugowaard? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Blom kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Blom bestaat al sinds 01-11-1977 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 37072182. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Blom
  • Mulmerlaan 13, 1705AB, Heerhugowaard
  • 072 5718312
  • www.robblom.nl
  • info@robblom.nl
Branche
Boekhouder
KVK
37072182
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-11-1977
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders