error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Bloksma of een vergelijkbare accountant voor jouw kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze offertes van bedrijven in de omgeving van Winschoten.

Meer weten over Administratiekantoor Bloksma uit Winschoten? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Bloksma neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete boekhouding zit je hier goed.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor Bloksma is opgericht in 01-04-2012 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 54955041. Daarnaast zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

De meeste accountants willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Bloksma
  • Oude Hornweg 3, 9674GA, Winschoten
Branche
Boekhouder
KVK
54955041
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders