Administratiekantoor Bloksma is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de financiën.

Om passende offertes te ontvangen van administratie bedrijven in de regio van Winschoten laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Bloksma uit Winschoten. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Bloksma neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete boekhouding ben je aan het juiste adres.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Bloksma is opgericht in 01-04-2012 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 54955041. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze partners in staat een juiste offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.