error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Blokhuis is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de financi├źn.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Tubbergen.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Blokhuis uit Tubbergen. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Blokhuis kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale boekhouding kan je hier terecht.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Blokhuis is opgericht in 01-01-2007 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 08154164. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor die minst goedkoop is. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

De meeste administratiekantoren willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een passende offerte op te sturen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er binnen een jaar uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Blokhuis
Branche
Boekhouder
KVK
08154164
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders