error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Blijborg of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Blijham.

Meer weten over Administratiekantoor Blijborg uit Blijham? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Blijborg regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Blijborg is opgericht in 01-04-2005 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 01164756. Ook zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Sommige bedrijven willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze accountants in staat een juiste offerte uit te brengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Blijborg
  • Hoofdweg 50, 9697NL, Blijham
  • 0597 563083
  • www.blijborg.nl
  • info@blijborg.nl
Branche
Boekhouder
KVK
01164756
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-04-2005
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders