Administratiekantoor Blijborg is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de administratie.

Om passende kostenplaatjes in te zien van administratie bedrijven in Blijham laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuze.

De meeste administratiekantoren willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Blijborg is opgericht in 01-04-2005 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 01164756. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Meer weten over Administratiekantoor Blijborg uit Blijham? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Blijborg kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.