Ontdekken wat Administratiekantoor B.J.J. Boter of een vergelijkbare administrateur voor jouw zaak kan betekenen?

Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Leiden.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor B.J.J. Boter is opgericht in 01-07-1945 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 28024402. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Meer weten over Administratiekantoor B.J.J. Boter uit Leiden? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor B.J.J. Boter neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Sommige boekhouders willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.