error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor B.J.J. Boter of een andere administrateur voor je kan doen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van accountants in de buurt van Leiden laat jij jouw details achter in het formulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor B.J.J. Boter uit Leiden. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor B.J.J. Boter neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor B.J.J. Boter is opgericht in 01-07-1945 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 28024402. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze accountants in staat een juiste offerte uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor B.J.J. Boter
  • Zeemanlaan 41, 2313SW, Leiden
  • 071 5130736
  • rboter@hetnet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
28024402
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1945
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders