error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor B.J. Hellinga is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van boekhouders in de buurt van Winsum.

Meer weten over Administratiekantoor B.J. Hellinga uit Winsum? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor B.J. Hellinga neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor B.J. Hellinga bestaat al sinds 01-01-2006 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het KVK-nummer: 02091351. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Sommige bedrijven willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor B.J. Hellinga
  • Hoofmeester 16, 9951LC, Winsum
  • 06-30630388
Branche
Boekhouder
KVK
02091351
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders