Meer informatie over wat Administratiekantoor B.J. Hellinga of een soortgelijke accountant voor jouw kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Winsum.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor B.J. Hellinga uit Winsum. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor B.J. Hellinga kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over dit accountancykantoor

Administratiekantoor B.J. Hellinga is opgericht in 01-01-2006 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 02091351. Ook zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor die het minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

De meeste boekhouders willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.