error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Bing is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van accountants in de buurt van Nieuwerkerk ad IJssel.

Meer weten over Administratiekantoor Bing uit Nieuwerkerk ad IJssel? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Bing neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor Bing is opgericht in 01-03-2003 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het KVK-nummer: 24345750. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Bing
  • Dalkruid 61, 2914BE, Nieuwerkerk ad IJssel
  • 010 2652717
Branche
Boekhouder
KVK
24345750
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders