error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Big Ben is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van accountants in de buurt van Leiden laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Big Ben uit Leiden? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Administratiekantoor Big Ben kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Big Ben bestaat al sinds 01-09-1987 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 51621819. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere factoren mee in je keuzeproces.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Big Ben
Branche
Boekhouder
KVK
51621819
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-1987
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders