error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Bertus Wesselink is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze offertes van administratiekantoren in de regio van Twello.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Bertus Wesselink uit Twello. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Bertus Wesselink neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Bertus Wesselink bestaat al sinds 01-01-2015 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 62410032. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Bertus Wesselink
  • Korenmolenweg 9A, 7391ZA, Twello
  • 0571 273137
  • info@bertuswesselink.nl
Branche
Boekhouder
KVK
62410032
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders